DIZAJN VIZIT KARTICA


Vizit karte su nezaobilazni deo kod svakog ozbiljnog poslovanja, bilo da ste velika ili mala firma, vizit karte jednostavno morate da imate! Vizit karte se uglavnom dele kod prvog kontakta sa klijentima, tako da nemojte propustiti priliku, da ostavite dobar utisak! Vizit karta predstavlja Vas i Vašu kompaniju, tako da mora biti što bolje i profesionalnije uradjena, i što je najvažnije, što jasnija! Vizit karta treba da sadrži sve informacije i podatke koje želite da osoba ili klijent treba da ima o Vama i Vašoj usluzi. Dizajn vizit karte može biti jednostavan, ozbiljan, kreativan, ili kako god da ste zamislili, izbor je na Vama!Dizajn vizit karti može biti veoma složen i zahtevan posao koji zahteva ideju, kreativnost i, što je najvažnije, unikatan i prepoznatljiv dizajn. Odabir boja i tipografije, logotip, kako prezentovati delatnost firme samo su neka od pitanja na koja treba dati odgovor.

Vizit kartica može imati dizajn sa jedne strane ili sa obe. Takođe, postoji još dosta detalja koji maksimalno doprinose izgledu vizit kartice: upotreba više od 2 boje, utiskivanje slova, zlatotisak, deblji papiri, mat i sjajna plastifikacija, providni plastični materijali umesto kartona, itd.

Neobične vizit kartice mogu biti nezaboravne, ali mogu i napraviti više štete nego koristi ako nisu u skladu sa Vašim brendom. Vizitka mora govoriti jezikom Vaše kompanije. Doslednost je ključ. Izbegavajte različit dizajn među zaposlenima unutar vaše firme.
I na kraju, najvažnije od svega jeste da dizajn služi da istakne informacije koje stavljate na vizitke i da te informacije budu od značaja. Jer ni jedan dizajn trik nije važan, ako klijentu ne da informaciju: Ko ste Vi i kako do Vas doći?


KONTAKTIRAJTE NAS OVDE .