DIGITALNA ŠTAMPA

 

 

 

 


DIREKTNA DIGITALNA ŠTAMPA 

(DTG)

Šta je to DTG štampa?

 

Direct-to-garment štampa (direktno-na-odeću), takođe poznata kao DTG štampa, je proces štampe na tekstil i odevne predmete pomoću specijalizovane ili modifikovane inkjet tehnologije. Ključna stvar DTG štampača je specijalna boja (ink jet tekstilnih boja) koja se štampa direktno na tekstil i ulazi u vlakna tkanine. Ako tražite najpovoljniji način da odštampate majicu na komad, ili na malu seriju? Ovo je prava tehnika za Vas. Direktna digitalna štampa je najbrži način da dođete do svog unikatnog printa, ili male serije uz najpovoljnjije cene štampe.


 

 

 

 

 

 

 


Digitalna štampa je visoko kvalitetna vrsta štampe namenjena štampi za male i srednje tiraže, probne otiske za offset i naravno prednost u vremenu da za nekoliko sati dobijete material koji bi u bilo kojoj drugoj tehnici klasične štampe to trajalo mnogo duže. Pripremljen material direktno iz računara odlazi pravo u mašinu koja za par minuta odštampa više desetina otisaka u zadatom format. Takođe je i vrlo ekonomična  jer nema škarta.

Na digitalnoj štampi se takođe mogu štampati vizit karte, katalozi, flajeri, posteri, pozivnice, razne bro-šure, ulaznice sa bar-kodom ili numeracijom, jelovnici, plakai, kalendari, samolepljive  etikete, deklaracije.