Digitalna DTG štampa majice „Tehnomont d.o.o.“

 

O firmi „Tehnomont d.o.o.“

Davne 1984. godine nastala je zanatska radnja SZR TEHNOMONT za izradu instalacija i pružanje usluga iz oblasti zanatstva. U kratkom vremenskom periodu radnja je pokazala i dokazala svoju vrednost na tržištu rada i usluga.


SZR Tehnomont je realizovalo brojne projekte kao što su: Izrada instalacija u objetima Dečijeg vrtića „Sofija Ristić“ Topola, Skupština opštine Aranđelovac, Opštinski sud Aranđelovac, Opštinski sud Topola, Zdrastveni centar Aranđelovac, Centar za socijalni rad Aranđelovac, i mnoge druge manje objekte, kao i sve vrste porodičnih objekata niske gradnje koje zbog obima nije moguće navesti. 

U svom dugogodišnjem radu, zbog povećanog obima posla, došlo je do statusne promene, a kao rezultat formirano je Preduzeće sa potpunom odgovornošću „Tehnomont-Eko“ p.o. koje pored registrovanih delatnosti proširuje svoje delatnosti na kompletnu građevinsku oblast: visokogradnja, projektovanje, konsalting i drugo.

U skladu sa Zakonom o usaglašavanju delatnosti, Preduzeće „Tehnomont-EKO“ doživljava statusnu promenu tako što nastaju dva pravna sledbenika, dva preduzeća: „Tehnomont“ d.o.o. i „EKO“, gde „Tehnomont“ d.o.o.preuzima poslove vezane za građevinarstvo (projektovanje, inženjering), mašinstvo (projektovanje, inženjering), elektro radove i druge usluge, u okvirima zanatstva, kao i deo ekonomsko-propagandnih i konsalting usluga, mahom knjigovodstvo za pravna lica, a preduzeće „EKO“ d.o.o. preuzima  ostatak ekonomsko-finansijskih poslova i konsalting.

Od samog nastanka preduzeće „Tehnomont“ d.o.o. razvija se u tri osnovna pravca:

 

  1. PRUŽANJE USLUGA


Preduzeće „Tehnomont“ d.o.o. izvelo je veliki broj: Instalacija centralnih grejanja, instalacija tople i hladne vode, gasnih instalacija, klimatizacija i dr. Zbog velikog broja istih, koje je nemoguće nabrojati, navešćemo samo neke: Gradski soliter u Aranđelovcu (nemereni deo sa 58 priključaka) za merače G-4, kao i izvestan broj priključaka UGI za korisnike, Višespratnica privatnog investitora u Sopotu (nemereni deo sa 18 priključaka), kao i priključci UGI za korisnike, DVD Aranđelovac, MUP Aranđelovac, Javno komunalno preduzeće „Bukulja“, Centar za zbrinjavanje starih i nemoćnih osoba, Gasifikacija dela Požege, kao i veliki broj kućnih instalacija UGI u Aranđelovcu, Sopotu, Gornjem Milanovcu, Kragujevcu, Mladenovcu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani, Lajkovcu …

 

  1. PROIZVODNJA KOTLOVA I KAMINA ZA CENTRALNO GREJANJE I DRUGE OPREME

 

U proizvodnom programu preduzeće „Tehnomont“ d.o.o. razvilo je više tipova kotlova za centralno grejanje toplom vodom, kao i kamine za centralno grejanje u preko dvesta različitih tipova. Kamini za centralno grejanje, koji su izlagani na sajmu tehnike u Beogradu, prošli su veoma zapaženo. Odmah nakon sajma tehnike nastala je potreba za većim brojem naših proizvoda. Samim tim ukazala se potreba za većim prostorom za proizvodnju. Pristupilo se izradi Proizvodnog pogona u površini od 600m2 sa pratećim prostorom površine 380mu dva nivoa. Za realizaciju dela ovog projekta podignut je kredit kod Fonda za razvoj RS. Završetak kompletnog objekta predviđen je do polovine 2011-e godine.

 

  1. PROIZVODNJA SUŠARA ZA VOĆE I POVRĆE

 

 

Zainteresovani smo za saradnju sa poslovnim partnerima o zajedničkom ulaganju i plasmanu naših proizvoda, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Radno vreme:
Pon – Pet: 8:00 – 16:00
Sub: 8:00 – 14:00

Kontakt:

mob: 063/7070-628

mob: 069/1635-667
tel: 034/6712-074
fax: 034/6712-902

Adresa:
Bukuljska 18
34300 Aranđelovac 

E-mail:
tehnomont@sezampro.rs

tehnomontoffice@gmail.com

nikolicrad@open.telekom.rs

Veb sajt: http://www.tehnomont.co.rs