Logo dizajn „Igračke Naglavačke“


LOGO DIZAJNLogo obuhvata brend i oslikava njegov stav. Ali nema svoj zaseban život. On je zaokružen koherentnim sistemom identiteta i zaposednut ostalim elementima dizajna, poput tipografije, kolora, fotografije i tona obraćanja. U tome se krije glavna razlika između identifikacije i identiteta.


DIZAJN LOGOTIPA: ORIGINALNI I JEDINSTVENI LOGOI

Logo dizajn se može sastojati samo od tipografije (slova), znaka ili kombinacije znaka i tipografije. Kod tipografski zasnovanog dizajna (logotipa), dizajneri se oslanjaju na reči kojima prenose neku poruku, obraćajući posebnu pažnju i na vizuelnu privlačnost. Grafika takođe može biti i jednoslovna, što je takođe popularan i efektivan vid rešenja jer se lako pamti upravo zbog svoje jednostavnosti. Znaci mogu biti veoma moćan i ubedljiv alat komunikacije, prenoseći ne samo informacije, već raspoloženje i emocije. Dizajneri često koriste kombinaciju znakova i teksta da bi preneli poruku od klijenta do publike, trudeći se da uspostave idealan balans između ova dva elementa.Danas je logo dizajn prava umetnost pa je vrlo važno da vas logo prikazuje u najboljem svetlu. Logo predstavlja vašu firmu, ali ne može predstavljati sve delatnosti kojom se bavi vaša firma, ukoliko ih ima više. U tom slučaju dolazi do zagušenja i nesklada između elemenata koji čine logo, te je najbolje konsultovati se s dizajnerom kako bi se na najbolji način što više elemenata moglo uklopiti u jedno rešenje koje bi istovremeno bilo jednostavno, efektno i prefinjeno.


Neka rešenja koja bi izdvojili su:


 Igračke Naglavačke


D-design


IzoDom-materijali


Geo-Radin Geodezija konsalting projektovanje


Studio Amadeus


Zrno-Plus Kafa


Union promet


DIZAJN LOGOA: CENE


Verovatno se pitate: „koliko dizajn logoa košta i kako da ga naručim?”


Potrebno je samo da nam kažete kakav logo želite. Bez obzira na to da li je vaša firma malo ili veliko preduzeće iz Srbije ili okruženja. Kvalitet i profesionalna usluga se podrazumevaju. Kreiraćemo za vas jedinstven, kreativan i efektivan logo u koraku sa trendovima koji će se potrošačima urezati u podsvest.


Paketi koje nudimo su sledeći:

  • 2 rešenja
  • 3 rešenja
  • 5 rešenja
  • 10 rešenja

Uz sve ove pakete dajemo prostora i za potrebne izmene, sve dok ne dođemo do idealnog grafičkog rešenja koje vas u potpunosti zadovoljava i koje savršeno oslikava vaš brend.

KONTAKTIRAJTE NAS OVDE .